Autosleutels

GELIEVE GEEN SLEUTELS AANBIEDEN BESTELD OP INTERNET WEBSHOPS MET DE VRAAG OF WIJ DEZE EVEN KUNNEN SLIJPEN. Deze melding is helaas nodig.

Autosleutels met transponder

De meeste auto’s vanaf 1995 zijn voorzien van een startonderbreking, dit is een transponder (chip) die in de kop van uw sleutel zit en ervoor zorgt dat de auto start. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze techniek en zijn instaat om bijna alle sleutels met deze transponders te programmeren. Een leuke bijkomstigheid is dat een duplicaat veel goedkoper is dan een orginele van uw auto dealer.
 

Auto- en Motorsleutels

Auto- en motorsleutels zijn vaak complexe sleutels. Vanaf 1995 zijn vrijwel alle auto’s en een aantal motorfietsen voorzien van een startblokkering om diefstal te voorkomen. De chip in de sleutel (transponder/immobilizer) schakelt deze startblokkering uit. Deze sleutels zijn niet simpelweg na te maken, maar Sleutelspecialist Van Dooren beschikt over de deskundigheid en de juiste machines en programmeer apparatuur om dat te wel doen. Niet alleen voor veel automerken kunnen wij nieuwe (originele) transpondersleutels in de auto programmeren ook voor oltimers of voor auto’s van GM die voorzien zijn van het VATS systeem kunnen wij sleutels maken. Opmerking: u moet vrijwel altijd met uw auto naar onze winkel moet komen, ivm het programmeren/inleren van de nieuwe sleutel(s). Het is daarom handig om vooraf bij ons te informeren wat er mogelijk is. U kunt daarmee voorkomen dat u voor niets komt.

Van Dooren beschikt over verschillende computergestuurde sleutelmachines, waarmee vrijwel elk sleutel probleem kan worden opgelost, dat is veel nauwkeuriger dan het maken van een kopie, meestal klaar terwijl u wacht of na het winkelen op de Hessenweg. Bij het maken van sleutels voor auto’s en motorfietsen jonger dan bouwjaar 1995 en bij het maken van sleutels op een auto-  motor- of bromfietsslot is het overleggen van uw legitimatiebewijs en het kentekenbewijs van het voertuig verplicht. Hiermee kunnen wij voorkomen dat er zonder uw toestemming sleutels worden gemaakt.

Sleutel kapot of versleten? Wij hebben voor bijna alle autosleutels een vervangend model, als uw gewone sleutel, of die met ingebouwde afstandsbediening kapot of versleten is. Ook dit is een stuk goedkoper dan een hele nieuwe sleutel maken. Deze service is klaar terwijl u wacht.