Sleutels

Sleutelspecialist De Bilt

Ons specialisme, en wat we al jaren met veel plezier doen is het dupliceren van alle soorten sleutes waaronder sleutels op code. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij een groot assortiment aan sleutels en werken met de nieuwste en modernste machines.

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten sleutels, waaronder huissleutels, autosleutels en fietssleutels.

Wilt u uw sleutel een persoonlijk tintje geven? Vraag hiernaar in onze winkel!

Sleutels kopiëren» Als sleutelspecialist hebben wij een immens grote voorraad aan sleutels. Met meer dan 10.000 verschillende sleutels, waaronder cilindersleutels, klaviersleutels, kluissleutels en autosleutels  kunnen wij hoogstwaarschijnlijk ook uw sleutel dupliceren. De meest simpele antieke  en de meest moderne geboorde en gebaande sleutels zijn voor ons geen enkel probleem. Met één van de meest geavanceerde computergestuurde sleutelmachines in de regio kunnen wij uw sleutels foutloos kopiëren.
Het maakt niet uit hoe verouderd, gebroken, geroest of gebogen uw sleutel is, wij kunnen hem dupliceren.

Sleutels op Code» Wanneer u alle sleutels kwijt bent van uw brievenbusslot kunnen wij toch nog sleutels voor u leveren door middel van het maken van de sleutels op code. Wanneer er echter geen code staat vermeld op het slot kunnen wij u alsnog voorzien van een sleutel. Wij maken dan desnoods een met de hand gemaakte sleutel op het betreffende slot. Dit is ook mogelijk bij autosloten, motorsloten en andere contactsloten.
Kortom, heeft u vragen of moeilijke klussen, wij weten hier raad mee